API Request Packs

Om gebruik te kunnen maken van de API, heb je één of meerdere API Request Packs nodig. Elke API Request Pack is goed voor 1000 requests per uur. Wanneer je meer dan 1000 request per uur wilt kunnen afvuren op onze API, dan heb je meerdere API Request Packs nodig.

Hoe verhoog ik het aantal API Request Packs?

Om het aantal te verhogen ga je via je profielfoto naar 'Mijn account', waar je onder 'Abonnement & opties' het gewenste aantal invult bij 'Aantal API Request Packs'. Klik ten slotte rechtsboven op de groene knop 'Wijzigingen doorvoeren...'.