Uren verplaatsen

Het kan voorkomen dat een medewerker uren heeft geschreven op een verkeerd onderdeel of zelfs op de verkeerde opdracht. Wanneer je hier achterkomt, bijvoorbeeld tijdens het fiateren van de uren, kun je deze uren gemakkelijk verplaatsen.

Het verplaatsen van uren doe je door de opdracht waar de uren op geschreven zijn te openen > te klikken op het tabblad Uren / items > de regel met de betreffende uren rechts aan te vinken. In het scherm rechts klik je vervolgens op de optie Verplaatsen, waarna je in de pop-up de gewenste opdracht / het juiste onderdeel kunt selecteren.