Medewerkers mogen geen uren zien van collega's. Hoe kan ik dit instellen?

Om te zorgen dat een medewerker alleen z'n eigen uren ziet bij het urenschrijven, kunnen er een aantal wijzigingen in de rechtenprofielen worden doorgevoerd. Ga hiervoor naar Instellingen en kies rechts voor Rechtenprofielen. Kies een rechtenprofiel en klik op Bewerken. Recht in de regel 'Uren' is een filter-optie zichtbaar. Open de filter en voeg de volgende voorwaarde toe:

  • Medewerker (opzoeken)
  • is gelijk aan
  • -Ingelogde gebruiker-
Klik ten slotte op Filteren en Opslaan.

Afbeelding
Bij opdrachten en offertes zijn ook uren zichtbaar. Deze urenoverzichten tonen echter altijd alle uren die op een opdracht of offerte gemaakt zijn. Indien het onwenselijk is dat een medewerker de uren van collega's hier ziet, kan het gehele tabje verborgen worden middels eveneens een wijziging in het rechtenprofiel. Klik hiervoor bij het bewerken van het rechtenprofiel onder het kopje "Opdrachten" op "Mag urentabje zien", en schakel deze uit.