Koppeling met Online Incasso

Afbeelding

Waarschijnlijk heb ook jij relaties die veel te laat óf niet betalen. Je hebt al een herinnering en een aanmaning via Gripp gestuurd, maar nog steeds geen reactie. Vanaf hier neemt Online Incasso het incassotraject van je over. Het uitgangspunt van Gripp is niet voor niets dat Gripp-gebruikers meer tijd over moeten houden voor vakantie!
Hieronder kort de voordelen van Online Incasso op een rij:
  • Online Incasso levert geld op, doordat u de wettelijke incassokosten als schuldeiser zelf mag houden.
  • Snel en efficiënt: binnen één minuut online een incassozaak gestart en binnen 30 dagen afgerond.
  • Vaste prijs van €19,95 per zaak, ongeacht de hoogte van de vordering.
  • Online Incasso koppelt met bijna 650 boekhoud- en administratiepakketten.
  • U draait aan de knoppen, Online Incasso incasseert de openstaande vordering.
  • Minder overhead, extra omzet en een verlaging van uw openstaande debiteuren.

Wat is het?

Op het moment dat een factuur de laatste fase heeft bereikt, kun je hiervan met een druk op de knop een zogenaamde 'concept-zaak' aanmaken in Online Incasso . Vanaf hier neemt Online Incasso het proces op een juridisch kloppende wijze van je over, om je debiteur alsnog tot betaling te bewegen.

Hoe stel ik de koppeling met Online Incasso in?

Allereerst is het belangrijk dat je een Online Incasso -account hebt. Dit kun je eenvoudig aanmaken via hun website.
Nadat het account gemaakt is, ga je in Gripp naar de instellingen en vervolgens naar het tabblad 'Integraties'. Klik hier op Bewerken en op het schuifje bij de Online Incasso -koppeling.
Afbeelding
Je wordt nu doorgeleid naar Online Incasso om daar in te loggen en goedkeuring te geven dat Gripp gegevens in Online Incasso mag zetten. Het is hier belangrijk het vinkje te zetten!
Afbeelding

Zaak aanmaken in Online Incasso

Wanneer de koppeling goed is ingesteld, krijg je op de factuurpagina een optie om een Online Incasso -zaak aan te maken. Deze optie verschijnt rechtsonder bij Acties. Het is belangrijk dat de factuur zich in de laatste factuurfase bevindt. Pas dan kan er een Online Incasso -zaak worden aangemaakt.
Afbeelding

Meer informatie

Meer informatie wat Online Incasso precies is en wat het voor je kan doen is te vinden op de website van Online Incasso