Declaratie indienen

Medewerkers kunnen via de uren-pagina zelf declaraties indienen. Het volstaat om een PDF of scan van een bonnetje, tezamen met een korte omschrijving, in te voeren.

Wanneer je als medewerker een declararie wilt indienen ga je links in het menu naar Uren, klik je rechts in het uren-overzicht op jouw naam en klik je rechts bovenin op het blauwe 'euro-teken' icoon. In de pop-up die opent voer je omschrijving in en voeg je de PDF of de scan van het bonnetje toe.
Afbeelding
Na het invoeren komt deze declaratie beschikbaar als inkoopfactuur in de inbox om daar op de normale manier verder verwerkt te worden.
Afbeelding
De medewerker kan de status van de declaratie zelf inzien (mits de medewerker over de juiste rechten beschikt) via de profielfoto > Mijn gegevens > Declaraties.
Afbeelding
De mogelijkheid om declaraties in te kunnen dienen staat standaard aan in de rechtenprofielen, maar kan daar indien gewenst uitgeschakeld worden.

Op het Home scherm van Gripp kun je een widget aanzetten dat je daar al medewerker kan zien wat de status is van je ingediende declaraties. Op die manier zie je precies wat de status is.