Wijzigen of opzeggen abonnement

Administratieve wijziging

Is je factuuradres gewijzigd, of heb je een nieuw rekeningnummer? Wijzigingen kun je zelf doorvoeren op de accountpagina via je profielfoto > Mijn account > de link in de blauwe balk 'Administratieve gegevens wijzigen...'.
Afbeelding
In het scherm dat opent kun je de wijzigingen invoeren. Deze worden direct verwerkt, nadat je rechtsboven op de groene knop 'Wijzigingen doorvoeren...' hebt geklikt.
Afbeelding

Abonnement beëindigen

Om te kunnen bepalen of je volledig wilt stoppen of dat je (beperkt) toegang wilt blijven behouden tot je data, hebben we in dit supportartikel de verschillende mogelijkheden voor je op een rij gezet.
Voor het beëindigen van je Gripp-abonnement geldt een opzegtermijn van maximaal 1 maand. Dit houdt in dat de betaling die aan het begin van de maand voldaan is, bij een opzegging na deze betaling, niet wordt verrekend. Het beëindigen van je abonnement heeft tot gevolg dat je per direct niet meer kunt inloggen.
Voorbeeld
Stel dat je bijvoorbeeld op de 4e van de maand je abonnement opzegt, dan heb je vanaf dat moment per direct geen toegang meer tot je account, ondanks dat je slechts een paar dagen eerder nog betaald hebt voor de volledige kalendermaand. Wij raden daarom aan pas aan het einde van een kalendermaand je abonnement te beëindigen.

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Je kunt je abonnement opzeggen door in het account van een hoofdgebruiker van Gripp via de profielfoto naar Mijn account te gaan en links onder Acties op de knop ‘Gripp abonnement opzeggen...’ te klikken.
Afbeelding
Je krijgt nog een veiligheidsmelding of je zeker weet dat je het abonnement wilt opzeggen. Ga je hiermee akkoord, dan wordt het abonnement direct beëindigd en kun je niet meer inloggen in het Gripp-account.