Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Een wachtwoord kan op de pagina van een medewerker worden gewijzigd, op het tabblad Werkgerelateerd. Indien toegekend, kan een medewerker ook zijn eigen wachtwoord wijzigen door rechtsbovenaan op 'Mijn gegevens' te klikken, en hier een nieuw wachtwoord in te typen.

Ben je je wachtwoord vergeten, dan kun je deze opnieuw opvragen vanuit het inlogscherm via het linkje 'Ik ben mijn wachtwoord vergeten'. Je krijgt na het invullen van je gebruikersnaam een e-mail op het verstrekte e-mailadres met daarin instructies hoe je je wachtwoord kunt resetten.