Opmaak activeren

In Gripp is het mogelijk opmaak te activeren, die je kunt toepassen in het omschrijvingsveld van een offerte, opdracht of factuur. Je kunt daarmee nog mooiere documenten opstellen richting je klanten.

Let op: de nieuwe opmaak is alleen beschikbaar voor omgevingen waar alléén Type3-sjablonen aanwezig zijn. Het omzetten van de oudere typen sjablonen kun je zelf doen (meer informatie). Wanneer de kennis of tijd daarvoor ontbreekt, kunnen wij jou dat werk uit handen nemen. Neem in dat geval contact met ons op voor een prijsindicatie.

Opmaak activeren

Om de opmaak te activeren ga je via  de instellingen naar 'Identiteiten & Sjablonen'. Je ziet daar bovenaan de pagina een kopje 'Opmaak activeren'. Volg de instructies en maak de eventuele aanpassingen. Wanneer alle meldingen opgelost zijn, is de opmaak geactiveerd na het herstarten van je browser.