Administratieve wijzigingen doorgeven

Het doorgeven van een wijziging van je administratieve gegevens, zoals je factuuradres of bankrekeningnummer, kun je heel eenvoudig zelf doen. Ga hiervoor via je profielfoto > Mijn account naar je accountpagina. Je vindt in de blauwe balk de link 'Administratieve gegevens wijzigen...'.

Afbeelding
In het scherm dat opent kun je de wijzigingen invoeren. Deze worden direct verwerkt, nadat je rechtsboven op de groene knop 'Wijzigingen doorvoeren...' hebt geklikt.