Identiteiten

Aan de rechterkant op de instellingenpagina vind je nog meer linkjes naar dieper gelegen instellingen. In het algemeen geldt: hoe dieper een instelling verstopt is, hoe minder vaak je deze zult hoeven aan te passen.

Tabblad Details identiteit

Ga hier naar de Identiteit toe van je bedrijf. Je ziet hier de identiteitsnaam staan van je bedrijf. In dit tabblad kan je de naw-gegevens van de betreffende identiteit invullen.

Verder kom je hier “Bankgegevens” tegen. Vul hier de bankgegevens van je bedrijf in. Dit is handig voor eventuele automatische incasso’s van gestuurde facturen.

Tabblad E-mail configuratie

Hier kan je instellen wie de afzender is van e-mails van offertes, facturen etc. Dit kan bijvoorbeeld de medewerker zijn die aan de offerte of opdracht is gekoppeld. Je kunt hier ook de instelling “Anders” kiezen en een e-mailadres + naam van een andere medewerker invullen.