Publicatie

Op deze manier kun je met je medewerkers belangrijke informatie delen binnen het bedrijf.

Je vindt dit onderdeel terug via Medewerkers > Publicaties.

Via de knop 'nieuwe publicatie' kun je een nieuw item toevoegen. Door de velden naar wens in te vullen kunnen medewerkers het resultaat terug vinden in hun Home scherm. Daar kun je een widget aan zetten 'Publicaties' waarin de gegevens zichtbaar worden voor de medewerkers. Tevens zijn ze beschikbaar onder Mijn gegevens.

De data zijn optioneel. Wanneer er een begindatum wordt ingevuld, wordt het bericht pas vanaf dat moment zichtbaar. Bij het invullen van een einddatum wordt het bericht automatisch gearchiveerd op de betreffende datum.