Contactpersoon aan taak koppelen in klantenportaal

Deze functionaliteit verkeert momenteel in de bèta-fase en kan dus nog kinderziektes bevatten.
Deze functionaliteit is onderdeel van Gripp Premium.

Heb je het klantenportaal nog niet geactiveerd? Klik hier

Wil jij jouw contactpersonen op de hoogte houden van de status van een taak of berichten en bestanden uitwisselen via de timeline? Koppel dan de contactpersoon aan een taak. Hiervoor open je een taak, bijvoorbeeld vanuit een offerte of opdracht en selecteer je aan de rechterkant onder 'Extern contact' de gewenste contactpersoon. Je vindt hier enkel contactpersonen die toegang hebben tot het klantenportaal van de offerte/opdracht waar de taak bij hoort.
Wanneer je dit hebt gedaan zal de contactpersoon op de hoogte worden gebracht via een notificatie en is deze taak in het klantenportaal ook aan de contactpersoon gekoppeld.
Gripp - Klantenportaal - contactpersoon koppelen

Wil je vanuit het klantenportaal via de timeline ook met een contactpersoon communiceren over een bepaalde taak? Lees dan hier verder.