Contactpersoon aan taak koppelen in klantenportaal

Deze functionaliteit verkeert momenteel in de beta-fase, en kan dus nog kinderziektes bevatten.
Deze functionaliteit is onderdeel van Gripp Plus.

Heb je het klantenportaal nog niet geactiveerd? Klik hier

Wil jij jouw contactpersonen op de hoogte houden van de status van een taak of bestanden uitwisselen via timeline? Koppel dan een contactpersoon aan een taak. Hiervoor dien je naar een taak te gaan en aan de rechterkant, bij Extern contact een contactpersoon te selecteren. Wanneer je dit hebt gedaan zal het contactpersoon op de hoogte worden gebracht en wordt deze in het klantenportaal ook aan de contactpersoon gekoppeld.
Gripp - Klantenportaal - contactpersoon koppelen

Wil je ook via het klantenportaal communiceren via de timeline met een contactpersoon over een bepaalde taak? Lees dan de volgende pagina hier.