Klantenportaal gebruiken

Deze functionaliteit verkeert momenteel in de beta-fase, en kan dus nog kinderziektes bevatten.
Deze functionaliteit is onderdeel van Gripp Plus. Bekijk alle functionaliteiten van Gripp Plus op onze tour-pagina en roadmap.
Gripp - Klantenportaal - dashboard
Meer direct contact met de klanten, inzage mogelijkheden voor documenten en direct bij inzage facturen betalen? Dit is mogelijk met het Gripp Plus klantenportaal. Geef relaties toegang tot een privé omgeving met jouw bedrijfslogo en huisstijl en ervaar het gemak.

Mogelijkheden

Het klantenportaal biedt een hoop mogelijkheden die jou helpen de jouw relaties beter te kunnen bedienen.
  • Inloggen op portal.gripp.com
  • Toegang tot verschillende Gripp leveranciers
  • Overzicht van verschillende documenten (Offertes, opdrachten, taken en facturen)
  • Downloaden en inzien van documenten
  • Accorderen offertes
  • Betalen facturen
  • Communiceren via timeline
  • Bestanden uploaden
  • Instellen van inzage rechten
  • Nederlands & Engels
Binnen Gripp krijg je de mogelijkheid om het klantenportaal aan te passen en gebruikers uit te nodigen.
  • Logo uploaden
  • Huisstijl kleuren instellen
  • Contactpersonen uitnodigen
  • Contactpersonen koppelen aan offertes, opdrachten, taken en facturen
  • Communiceren met klantenportal via timeline
  • Bestanden delen

Klantenportal activeren

Wanneer je hebt besloten om gebruik te maken van het klantenportaal dien je deze via de instellingen te activeren. Hiervoor dien je naar de integratie tab te gaan waar nu de klantenportaal te zien is.
Gripp - Klantenportaal - activeren
Druk op "Bewerken" om het klantenportaal te activeren. Vervolgens heb je de mogelijkheid om een bedrijfslogo te uploaden en huisstijl kleuren te selecteren.
Gripp - Klantenportaal - configureren
Door het activeren van de klantenportal wordt ook de Online viewer voor het bekijken van offertes en facturen door klanten gewijzigd.

Contactpersonen uitnodigen

Wanneer je het klantenportaal heb geactiveerd kun je contactpersonen uitnodigen om het portaal te bekijken. Ga hiervoor naar de detailpagina van een contactpersoon en druk op de "Uitnodigen voor klantenportaal...". Tevens kun je, wanneer een contactpersoon toegang tot het portaal heeft verkregen, de toegang op dezelfde locatie weer intrekken.
Gripp - Klantenportaal - uitnodigen

Inloggen

Na het uitnodigen van een contactpersoon krijgt deze de mogelijkheid om zich te registeren. Hierna kan de contactpersoon via portal.gripp.com inloggen.
Gripp - Klantenportaal - login

Wat ziet mijn relatie?

Hieronder zie je een aantal impressies van het klantenportaal.

Gripp - Klantenportaal - offerte overzichtGripp - Klantenportaal - taak detailGripp - Klantenportaal - rechten