Kleuren en logo instellen in klantenportaal

Deze functionalteit verkeert momenteel in de beta-fase, en kan dus nog kinderziektes bevatten.
Deze functionaliteit is onderdeel van Gripp Premium.

Heb je het klantenportaal nog niet geactiveerd? Klik hier
Gripp geeft je de mogelijkheid het klantenportaal te personaliseren met de huisstijl van jouw bedrijf. Via Instellingen (Integraties > Klantenportaal krijg je de mogelijkheid om een logo, je primaire en je secundaire kleur in te stellen. Het logo en de twee kleuren worden vervolgens op verschillende locaties in het klantenportaal gebruikt.
Gripp - Klantenportaal - configureren

Wat houdt dat precies in?

Wanneer je bij de instellingen het logo van je bedrijf upload zal dat op twee plekken in het klantenportaal worden getoond.
  1. Leverancier selectiescherm
  2. Navigatiebalk
Wanneer een contactpersoon meerdere leveranciers heeft die met Gripp werken, kan het zijn dat hij voor verschillende klantenportalen een uitnodiging ontvangt. Deze verschillende klantenportalen worden aangegeven met het logo dat is geĆ¼pload bij de instellingen. Wanneer het gewenste klantenportaal is geopend, staat het logo weergegeven in de navigatiebalk van het klantenportaal. Zo ziet een contactpersoon in een oogopslag in welk klantenportaal hij is ingelogd.
Gripp - Klantenportaal - leveranciers
Naast het logo heb je de mogelijkheid twee kleuren in te stellen die op verschillende elementen van het klantenportaal worden toegepast. De gewenste kleuren kun je aan de hand van een kleurenselectieveld selecteren of als HEX-code, bijvoorbeeld #ff0000 voor rood, invoeren. De gekozen kleuren worden gebruikt voor bepaalde elementen in het klantenportaal, zoals de blokken in het dashboard. Houd er rekening mee dat de teksten in deze blokken in het wit worden weergegeven en je dus niet te lichte kleuren kiest.
Om je een indruk te geven, volgen hieronder een aantal voorbeelden van verschillende kleurencombinaties.
Gripp - Klantenportaal - kleuren
Gripp - Klantenportaal - kleuren
Gripp - Klantenportaal - kleuren
Gripp - Klantenportaal - kleuren
Gripp - Klantenportaal - kleuren
Gripp - Klantenportaal - kleuren
Wil je het klantenportaal van je eigen bedrijf bekijken? Maak dan je bedrijf als nieuwe relatie aan, voeg jezelf toe als contactpersoon en nodig jezelf uit.