Klantenportaal rechten instellen

Deze functionaliteit verkeert momenteel in de beta-fase, en kan dus nog kinderziektes bevatten.
Deze functionaliteit is onderdeel van Gripp Plus.

Heb je het klantenportaal nog niet geactiveerd? Klik hier

Het klantenportaal geeft jouw relatie de mogelijkheid om in te stellen wie wat mag zien in het portaal. Werken er bijvoorbeeld projectmanagers bij een bedrijf die geen facturen mogen bekijken is dit gemakkelijk, per persoon, in te stellen.

Wanneer een relatie in het portaal is ingelogd kan hij via het tandwiel icoon in het menu naar de in instellingen gaan. Hier staat alle contactpersonen die toegang hebben tot het portaal en kunnen de rechten worden aangepast.

Er zijn per onderdeel in het portaal drie opties:

• Niet tonen, deze optie verbergt het gehele onderdeel voor dit contactpersoon
  • Deels tonen, deze optie toont alleen onderdelen waaraan de contactpersoon specifiek is gekoppeld. (Hoe koppel ik een contactpersoon aan een taak?)
  • Alles tonen, toont alle onderdelen ongeacht de contactpersoon er aan gekoppeld is

Als laatste is er ook de optie om contactpersonen hoofdgebruiker te maken. Deze optie geeft toegang tot het rechten scherm en stelt een contactpersoon in staat rechten uit te delen.